• Telefon


    +47 66 90 05 00

  • E-post


    post@abklinikken.no

Behandlingstilbud

Behandling hos Asker & Bærum Klinikken

Som pasient hos oss kan du komme både med og uten henvisning fra lege. Vi vil alltid gjennomføre en grundig undersøkelse av deg ved første behandling. Terapeutene ved Asker & Bærum klinikken har alle sine spesialfelt, så ut i fra din plage finner vi den terapeuten vi tror kan hjelpe deg best. 

Terapeutene ved Asker & Bærum klinikken er eksperter på behandling av muskel og skjelettapparatet. Det kan være triggerpunkter, feilstillinger, skjevheter (medfødte eller ervervede), idrettsskader, akutte overtråkk, hekseskudd i ryggen (lumbago), hodepine, skuldersmerter, knesmerter, og mye mer. Lurer du på om vi kan hjelpe deg med akkurat dine plager? Ring oss eller send oss en mail, så finner vi ut sammen hva som er den beste behandlingen for akkurat deg.

Fysioterapeutene ved Asker & Bærum klinikken er forhandlere av formthothics innleggssåler. En feilstilling i foten kan forplante seg til problemer i alle andre deler av kroppen. Sålene varmes opp og formes etter din fot. Fysioterapeuten vil så utføre ulike tester slik at sålen blir perfekt tilpasset til dine behov.

Vi tilbyr også trykkbølgebehandling og dry needling i behandling av senebetennelser og kalkdannelser i sener, samt undersøkelse med ultralydapparat for mer nøyaktig diagnosesetting. Du kan lese mer om de ulike behandlingstiltakene og ultralydundersøkelse i fanen over.